Vagina Tender i Smooth Probiotics

Vagina Tender i Smooth Probiotics

MISS.MIAO Područje primjene: * Za regulisanje ponovljenog vaginalnog poremećaja flore uzrokovane patogenom kao što su gljivice (plesni) i bakterije. * Za regulisanje ponovljenog vaginalnog poremećaja flore uzrokovane i tradicionalnom kineskom medicinom i zapadnom medicinom koja se koristi za "sterilizaciju i ...

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

G-đa Miao je probiotski proizvod posebno za upotrebu vagine. Gospođa Miao može održati čistu vaginu i očistiti vaš vaginalni otpad, posebno je dobar kada se koristi prije i posle seksa kako bi vaša vagina bila zdrava.

Na koja pitanja treba obratiti pažnju (na)?

Po prvi put nakon upotrebe ovog proizvoda, možda ćete osećati da vulva ima malo oštar bol, što je potpuno normalna pojava. Razlog je u tome što je vulva zatvorena za urinarni deo i anus koji ima puno patogenih bakterija zbog čega je sluzokožom i kožom oko vulve oštećena erozijom. Nakon insistiranja gospođe Miao, formiraće probiotični premaz za vašu vulvu i vaginu kako bi se sprečila patogena bakterija u invaziju na reproduktivni sistem.

Zašto je važno koristiti probiotike nakon upotrebe antibiotika?

Kao što znamo, antibiotici mogu zajedno ubiti korisne i štetne bakterije da bi postigli rezultat lečenja. Jednom kada u vagini nema korisnih bakterija, štetne bakterije će upadati u vaginu, matericu i jajnike direktno da izazovu tešku ginekološku bolest, kao što je rak grlića materice i rak dojke.

Zašto odabrati Huimeiren proizvode?

Huimeiren Biological Products Co., Ltd je lider novog tipa mikro-ekologije biologa koji insistira na stvaranju ljudskog održivog i zdravog razvoja. Hui Mei Ren je osnovan 2001. godine, nasledio je nekoliko decenija biotehnološke kulture i istorije, posebno je pozvan da pet godina zaredom prisustvuje konferenciji o ženama i djeci za zdravlje žena u Kini, kao pet ključnih bio-farmaceutskih kompanija, voleli su hiljade potrošača.

Koje su koristi od korišćenja probiotika za ljudsko telo?

Kada izgubite "dobre" bakterije u vašem telu, na primjer nakon što uzimate antibiotike, probiotici mogu pomoći da ih zamijenite. Takođe, probiotici mogu pomoći u balansiranju vaših "dobrih" i "loših" bakterija kako bi vaše telo moglo da radi na način na koji bi trebalo.

1. P: Da li gđica Miao sprečava i izleči veneričku bolest?

O: Gospođa Miso direktno dopunjuje korisne bakterije u vaginu kako bi zadržala zdravstveni standard zlata, u ovom slučaju reproduktivni sistem i vagina su jaki protiv štetne invazije bakterija. Efikasno zaustavlja pojavu ginekološkog upala. Ali ovaj proizvod nije lek za lečenje ili ubijanje virusa.


Hot Tags: ponuda vagine i glatki probiotici, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, cena, kotacija, cjenik, kupiti popust, napravljen u Kini
Upit
Srodni proizvodi

Copyright © Shenyang Huixing Biotech Co, Ltd Sva prava pridržana.