Dom > O nama > Poslovna politika

Huimeiren poslovna politika u inostranstvu

Trenutno tražimo distributere širom svijeta, jer su lokalni ljudi više upoznati sa lokalnim tržištem u svojim zemljama. A naši distributeri mogu saznati tačne potencijalne kupce.

Distributeri mogu kupovati robu po niskoj ceni od nas, onda mogu u svojim zemljama prodavati svojim klijentima sa višim cijenama. Naši proizvodi se mogu prodavati na različitim mestima.

Za prodaju u prodaji, trenutno se naši proizvodi prodaju u sljedećim metodama:

1, Za ginekološke probiotike: Naši proizvodi su pogodni za prodaju u bolnicama i ginekološkoj bolnici , klinici i apotekama.

2, Za probiotike za oralnu negu: Naši proizvodi su pogodni za prodaju u bolnici, stomatološkoj ordinaciji, apotekama i supermarketu.

3, Za probiotike digestivne podrške: Naši proizvodi su pogodni za prodaju u bolnici, klinici, apotekama i supermarketu.

Takođe možete zavisiti od stvarne situacije u vašoj zemlji kako biste dizajnirali plan prodaje koji je pogodan za vas.

Za online prodaju, distributeri mogu prodavati naše proizvode u online prodavnici u svojim zemljama ili širom svijeta. Zavisi od stvarnih situacija.

Imamo i neke distributere za koje radimo OEM za njih. Nakon što smo radili OEM kod nas, distributeri saznaju mnoge agente koji im pomažu da prodaju proizvode na socijalnom softveru koji je veoma popularan među ljudima, kao što je WeChat koji je veoma popularan u Kini i može dobiti dobre rezultate.

Za gore navedene metode prodaje zavisi od naših dijelova prodajnog plana u Kini, a dobijamo dobre rezultate i vruću prodaju.


Copyright © Shenyang Huixing Biotech Co, Ltd Sva prava pridržana.