Dom > O nama > profil kompanije

profil kompanije

Shenyang Huimeiren Biological Products Co., Ltd je novi visokotehnološki i razvojni tip preduzeća sa koncentriranim istraživanjem i proizvodnjom, proizvodnjom i prodajom "novih tipova mikro-ekoloških proizvoda", koji je vodeće preduzeće područja primjene probiotika u Kini.

G. Taixing Cui, koji je GM od HUIMEIREN- a i vođa Centralnog tima za istraživanje i razvoj, prvi je kreativno iznio: "Tradicionalna ginekologija koristi antibiotike da ubijaju i korisne i štetne bakterije zajedno tokom ovog tretmana vaginalnog upala koji je u suprotnosti sa prirodna pravila koja izazivaju ozbiljnu ekološku katastrofu medicinskog tretmana ljudskog tijela "i iznose inovativnu vodilju ideologiju i smer istraživanja o ekološkoj katastrofi moraju se rešiti ekološkim metodom, pokreću izvodljive proizvode probiotike za rješavanje ginekološke ekološke katastrofe, postaje fokus pažnju industrije.

HUIMEIREN proizvodna baza locira u industrijskoj zoni Shenyang shenbei, koja je zona nacionalne naučno-tehnološke industrije, fabrika pokriva 12.000 kvadratnih metara i opremi se sa pet velikih specifičnih predmeta, uključujući deset stotina hiljada razreda proizvodnje dezontaminacije vazdušne čistoće, pakerske radionice, centralnog skladišta, logistički centar i R & D centar sa više od 300 štabova na aktivnoj dužnosti.

Imamo profesionalni stav i uvek zahtevamo stroge zahteve za korištenjem međunarodnog proizvodnog standarda, da budemo najviši standard proizvodnje preduzeća za probiotike u Kini.

企业简介.jpg


Copyright © Shenyang Huixing Biotech Co, Ltd Sva prava pridržana.