Dom > Prazan grad teorija

Prazan grad teorija

Zdravo stanje

Zdrava vagina sadrži više od 90% tih korisnih bakterija, mi to nazivamo zlatni standard za vaginalno zdravlje - čistoća ⅰ, PH3.5--4.5 je slabo kiseli okoliš.

Stanje vaginitisa.

Imunitet se smanjuje, korisne bakterije pao ispod 50%, bakterija, gljivica, virusa i drugih štetnih patogena napadnu vaginu, uzrokujući vaginalne upale, osjećaji svrbež, čudan miris, gori bol, leucorrhea anomalije se pojavljuje.

"Prazni grad" država

Tradicionalni porode koristiti antibiotike za protuupalno i sterilizacija, korisnih bakterija i štetnih bakterija će biti ubijen istovremeno, ženskog genitalnog trakta izgubio zaštitu od korisnih bakterija. Tradicionalni porode lijek standard je ubijanjem patogena eliminirati simptome kao što su svrbež, loš dah, bol, itd... Ljudi su mislili da upale su zacijelile, ali to je samo pocetak katastrofe.

Uzlazne infekcije državne

Nakon tradicionalne ginekološki tretman antibioticima sterilizacije, postoje korisne bakterije u vagini i nema štetnih bakterija, kao što su otvorena vrata, štetne bakterije će napasti tijelo iz vaginalnog otvora, uretre usta i anus, uzrokujući rodnicom, maternicom i jajnicima wreaking pustoš, krenula ozbiljnija vaginitis, cervicitis, cervikalne erozije, endometritis, prilog upale, cijevni phlogistic, zdjelične upalne bolesti, raka vrata maternice, raka dojke i drugih ekoloških propast u ginekologiji sustav.

Ginekoloških bolesti se ponavljaju.

Upala odjela za ginekologiju, nakon sterilizacije i upale, korisnih bakterija i štetnih bakterija svi poginuti, upala je nestao, mislili smo da je bio izliječen. Kada ćemo prestati koristiti sterilizaciju proizvoda, štetne bakterije, relaps upalu, svrbež, čudan miris, gori bol leđa opet, nakon što smo koristiti vaginalne lijekove opet, vagina ima korisnih bakterija i štetnih bakterija, bez blagotvorno bakterije, štetne bakterije više neće kročiti u vaginu,nakon nekoliko puta korištenja antibiotika, vaginalni imunitet pada na nulu, upala porode unosi stanje začarani krug.

Nakon punjenja E Lip, vagina je u Zdravo stanje.

Dodavanjem mnogo korisnih bakterija, štetne bakterije ne ide nikuda, kada dobre bakterije činili preko 90% od ukupnog broja bakterija. One neugodno osjeća kao što je svrbež simptom, svojstven miris, gori bol će nestati, vagine će se vratiti u optimalno Zdravo stanje.

空城理论.jpg


Copyright © Shenyang Huixing Biotech Co, Ltd Sva prava pridržana.