Probiotici za sveže dišeće usne

Probiotici za sveže dišeće usne

JECANG AKTIVNI TABLET PROIZVODNJE ZA BESPLATNO SUŠENJE PROSTORA ZA ORALNO ŠKOLJSTVO Grad Smog Fine Čestice Pijesak Dugotrajni pušač Naziv proizvoda: JECANG AKTIVNI TABLET ZA PROBIOTIKU ZA JEDNU JEDINSTVENU JEDINICU ZA JEDNU JAKU Naziv proizvoda: JECANG Efektivne komponente: Aktivni probiotici i Lactobacillus tipi i. ..

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

JECANG je tableta za oralnu šupljinu probiotika za oralnu njegu i freshing breath.U njemu se koristi

Sadrži 8 tableta, torbu od prstiju i komad instrukcija

Uputstvo

①Upnite ovaj proizvod u uspravnu šupljinu u kojoj se osećate neugodno.

② Utisnite 0,5 g ovog proizvoda i miješajte je sa prečišćom 4,0 ml vode, nanijete ga direktno na mesto nelagodnosti.

Zašto lekari preporučuju probiotike?

Probiotici su neophodni za naše zdravlje. Uravnotežava bakterijsku floru. Normalna mikroflora može nam pomoći da održimo ravnotežu unutrašnjeg i spoljašnjeg okruženja, poboljšamo ljudski imunitet i spriječimo pojavu različitih bolesti.

Pitanja trebaju tvoju pažnju.

Efekat će se smanjiti kada se koristi sa antibakterijskim proizvodom. Ne sme se koristiti istovremeno. Ako je potrebno, možete koristiti odvojeno u različito vrijeme.

Zašto morate koristiti probiotike nakon upotrebe antibiotika?

Antibiotici bez obzira na korisne bakterije ili štetne bakterije, ubija ih zajedno.So nakon upotrebe antibiotika, korisne bakterije se smanjuju, naša tela su u nezdravom stanju, trebamo dopuniti probiotike na vrijeme.


Hot Tags: probiotici novog oralnog zida, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, cijena, kotacija, cjenik, kupiti popust, napravljen u Kini
Upit
Srodni proizvodi

Copyright © Shenyang Huixing Biotech Co, Ltd Sva prava pridržana.