Foot Smooth Nourish hidratantna maska probiotika

Foot Smooth Nourish hidratantna maska probiotika

E-JUN Zaštita za stopala Ime proizvoda: Shan Yu Jun Aktivni probiotični bakteriostatski prah (za kožu) Prozirno brašno za kožu E-JUN Aktivni sastojci: Aktivni probiotski žive laktobacilus Lotos: Sadržaj je slonova slonova Efektivni sadržaj: Ukupna količina uživo ...

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

To je proizvod koji sadrži probiotike, za brigu o stopalima.

Molimo vas da obratite pažnju:

1. Nemojte ga koristiti zajedno sa antibiotikom.

2. Ovaj proizvod možda ne odgovara za osobe sa alergijskim sastavom

Zašto moramo usvojiti probiotike nakon upotrebe antibiotisa?

 

Antibiotici nisu tako pametni kao i ljudsko biće, ubiti će i mikroorganizme i korisne mikroorganizme , tako da nam treba vremena na snabdijevanje našeg tela na rekonstrukciju mikrobiološke zaštite životne sredine našeg tela. Problemi su: suhi i grubi, kožni kalusi, češirija, više od 90% njih se odnosi na "neuravnoteženost mikroorganizma, tako da je snabdevanje probiotika našem telu veoma važno, E-jun ekološka ručna maska pretvara vašu ruku na nežne i bijele kao što je nekad bilo.

Zašto izabrati Huimeiren?

1. Prednost proizvoda

Uvodi se japanska biološka tehnologija, proizvod je prirodan i siguran, mekan i neće provocirati vašu kožu, obnoviti izvornu zdravo mikrobiološku ekologiju., To je jestivi probiotični proizvod.

 

2. Prednost brenda

17 godina istorije brenda, visoko ocijenjen od strane ljudi, dokazano je da je huimeiren proizvod imao odlične efekte na poboljšanje ravnoteže mikrobiološke ekologije za 17 godina pratičnog korištenja, veći procenat preživljavanja dok se brže reprodukuje, vrlo je snažan kada se bori sa štetnim klicama .

 

3. Prednost tehnologije

Međunarodna "zamrzavanje za zaključavanje snage" primjenjena tehnologija, osigurati "probiotike" visok procenat preživljavanja "tamo za efekat proizvoda može se osigurati.

 

4. Prednost proizvodnje

Huimeiren poseduje fabriku koja pokriva zemljište od 12000 kvadratnih metara, opremi se radnjom za prečišćavanje od 100000 stepeni, radionicama za pakovanje, centralnim skladištem, logističkim centrom, istraživačkim centrom itd.


Hot Tags: maska za noge, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, cijena, kotacija, cjenik, kupovina popusta, napravljena u Kini
Upit
Srodni proizvodi

Copyright © Shenyang Huixing Biotech Co, Ltd Sva prava pridržana.