Dom > Inovacija i tehnologija > Snaga naučnog istraživanja

Snaga naučnog istraživanja

U HuiMeiRen-u, efikasan operativni sistem je najmoćnija garancija poslovne podrške i usluga za marketinške partnere. HuiMeiRen (Kina) ima fabriku od 12000 kvadratnih metara sa pet glavnih namenskih prostora za proizvodnju, pakovanje, skladištenje, centralno skladište i logistiku. Osim toga, Huimeiren ima 100.000 čvorova i aktivno osoblje od više od 300. U digitalnom dobu, kompanija je ugradila kompletne digitalne kanale, uključujući 15 veb lokacija, 2 Weibo, 5 WeChat platformi i 2 aplikacije. Omogućava jednostavan pristup potrošačima i javnosti da saznaju o kompaniji HuiMeiRen i kupuju proizvode.

Kompanija trenutno ima više od 100 registrovanih zaštitnih znakova, uključujući Jecang, IntesPro, jie tong, Jeffee, shan yujun, ChicBelle, E-Jun Probiotics, Sing Life, EasiBabe, Xin lebao, si ding, ZIN, 1 ° Care, Miss. Miao, ZhenYInMei, LiKang, JFL koža Optimal State, YiDouLe, XiYa, Lyanpo itd ..

HuiMeiRen će nesumnjivo preuzeti osnovnu konkurentnost visoke tehnologije kao ključni strateški pravac za konotaciju jezgrovne kompetencije. Kroz temeljnu implementaciju strateške politike vodećih talenata, vodeće nauke i tehnologije, vodeći mod i vođstvom mehanizma, možemo iskoristiti priliku akutno sa novom međunarodnom vizijom, hrabro se suočiti sa izazovom, ostvariti istorijski preskok od koristi novi, i izgraditi HuiMeiRen u javnu internacionalnu modernu grupaciju poslovnih probiotika.

Tim za istraživanje biotehnologije HuiMeiRen ima devet ključnih kompetencija: I. Sposobnost sumnje; 2. Sposobnost izazivanja i rezuma; 3. Mogućnost logičke analize; 4. sposobnost samopregledanja; 5. sposobnost samostalnog učenja; 6.Courage; 7. Duh posvećenosti; 8. Asocijativne sposobnosti; 9. Sposobnost razmišljanja o nekim čudnim stvarima.

Najsavremeniji talent istraživanja:

Nakon završetka univerziteta, g. Cui Taixing se bavi istraživanjem i razvojem novih proizvoda u farmaceutskoj industriji. Studirao je u Japanu i učestvovao u nacionalnim istraživačkim projektima u Japanu.

Istraživački tim odražava karakteristike savremenog upravljanja, sa izvesnom fleksibilnošću, spontanošću i nepredvidljivošću. Savremeni menadžment se promenio sa kvazi-statičkog načina na koji je dugoročnoj stabilnosti pratila kratkoročna promjena na dugoročne kontinuirane promjene sa kratkoročnim ili relativno stabilnim dinamičkim procesima. Važan preduslov za formiranje naučno-istraživačkih timova je zadržavanje i uvođenje talenata.

High-tech istraživanje i razvoj

Liaoning univerzitet: Liaoning univerzitet je jedini sveobuhvatni univerzitet u provinciji Liaoning, koji ima discipline književnosti, istorije, filozofije, ekonomije, prava, nauke, inženjeringa, menadžmenta, medicine i umjetnosti. Koledž ima tri kampusa, naime Shenyang Chongshan kampus, Shenyang Puhe kampus i Liaoyang Wusheng kampus. Koledž pokriva površinu od 2196 mu, sa površinom od 88,77 miliona kvadratnih metara, što je ključna građevinska institucija nacionalnog "projekta 211" i ključni univerzitet provincije Liaoning.

Na fakultetu je 28 eksperimentalnih nastavnih centara (prostorija), 125 praksi, a ukupna vrednost nastavne i naučne istraživačke opreme iznosi 276.2099 miliona yu. Relativno savršena izgradnja sistema javnog servisa, biblioteka ima ukupnu površinu od 42000 kvadratnih metara, kolekcija književnosti je 2.83 miliona, preko 300 vrsta retkih knjiga, koje je Odjeljenje za publikacije Ujedinjenih nacija odredilo kao biblioteka zbirke literature Ujedinjenih nacija, državni savet je odobrio "nacionalnu ključnu jedinicu za zaštitu starih knjiga". Škola ima istorijski muzej, prirodni muzej, zbirku više od 2.000 kulturnih relikvija i više od 16.000 bioloških uzoraka. Mreža kampusa je deo mreže obrazovanja i naučnog istraživanja u Kini i postala je regionalni čvor na severu univerziteta u Shenyangu.

Kina medicinski univerzitet :

Kina medicinski univerzitet nalazi se u Shenyang koji je nacionalni poznati istorijski i kulturni grad u provinciji Liaoning. Nacionalna komisija za planiranje zdravlja i porodičnog života, Ministarstvo prosvete i Liaoning provincija naroda za izgradnju univerziteta zajedno. Izuzetan program obuke za obrazovanje doktora na ovom univerzitetu, i to je Nacionalni ključni univerziteti koji se bave Projekatom "Izvanredna i inovativna obuka talenta. Izabrana je u Liaoning Pokrajini prvoklasni univerzitetski ključni građevinski univerzitet i postala domaća visokogradnja ključna gradnja univerzitet "

Kineski medicinski univerzitet je najstarija institucija koju je osnovala Komunistička partija Kine. Njegov prethodnik bio je Medicinska škola Crvene armije kineskih radnika i seljaka i škola za zdravlje kineskih radnika i seljaka Crvene armije, koja je osnovana u Ruijinu u Jiangksiju u novembru 1931. godine. Škola je jedina koja je završila dugi marš crvenu vojsku u ime škole i nastavlja da trči u dugom maršu. Takođe je jedan od najranijih medicinskih fakulteta u Kini koji obavljaju obrazovanje na zapadnom medicinskom fakultetu. Septembra 1940. preimenovan je u Kineski medicinski univerzitet. 2000. godine, zajednički osnovano od strane bivšeg Ministarstva zdravlja kao pokrajinskog ministarstva 2000. godine.

Japan BMG Corporation

Institut za regenerativnu medicinu, Univerzitet Kjoto, Japan:

Kjoto univerzitet (engleski: Kjoto univerzitet, japanski hiragana: き ょ う だ い が く), referentan kao き ょ う だ い, je svjetski univerzitet za istraživanja, drugi samo na univerzitetu u Tokiju u smislu širokog spektra disciplina i velikog nacionalnog sveobuhvatnog univerzitet. Japanski drugi stari imperijalni univerzitet nakon Univerziteta u Tokiju. Kao jedna od najviših obrazovnih institucija u Japanu, Univerzitet Kjoto uživa visoku reputaciju u svijetu, a njegovi kultivisani talenti i akademska dostignuća su poznati širom svijeta. Poznat je kao "kolevka naučnika".


Copyright © Shenyang Huixing Biotech Co, Ltd Sva prava pridržana.