Razblažite kožne kože za oporavak probiotika

Razblažite kožne kože za oporavak probiotika

Efektivna komponenta: aktivni faktor žive laktobacila u lanu, koji je zamrznuto sušenje Shan Yu Jun.
Glavna funkcija: Balansira mikro floru lica, poboljšava imunitet kože.
Primena: Akne, bubuljice, kožne infekcije

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

JFL koža je probiotični proizvod kože za disbalans biljke bakterija lica, dopunjuje mnoštvo korisnih bakterija za regulisanje pH vrednosti i poboljšanje imuniteta kože.

Prazna gradska teorija --- primer ženske vagine:

Zdrava žena ima više od 90% korisnih bakterija u vagini, zlatni standard za zdravlje vagina. Kada se imunitet tela slabi, količina korisnih bakterija se smanjuje na manje od 50%. Bakterije, gljivice, virusi i druge štetne bakterije napadaju od vaginalnog otvaranja, dolazi vaginalna upala, a zdrava vagina postaje vaginitis. Tradicionalna ginekologija koristi antibiotike za ubijanje korisnih i štetnih bakterija zajedno tokom ovog tretmana vaginalnog upala. Vaginalni kanal bez korisnih bakterija postaje " prazan grad bez zaštitne barijere. "kroz" otvorena vrata ", štetne bakterije napadaju vaginu, matericu i jajnike, izazivajući teže zapaljenje i nadogradnju u reproduktivnom sistemu.

Ako neko prestane da uzima lek, štetne bakterije će opet napasti. Ako ponovo uzmete lek, štetne bakterije će biti ubijene. Ovo postaje začarani ciklus uz ponovnu upotrebu antibiotika. Koristeći antibiotike više puta, vaginalni imunitet će se smanjiti ni na šta, što će rezultirati većom šansom za ljudsku " ekološku katastrofu" kao što je rak materice, rak grlića materice i rak dojke.


Hot Tags: probiotički proizvodi koji se oporavljaju kožom, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, cena, kotacija, cjenik, kupiti popust, napravljen u Kini
Upit
Srodni proizvodi

Copyright © Shenyang Huixing Biotech Co, Ltd Sva prava pridržana.