Proizvodi probiotika za eliminaciju vaginalnih bolesti

Proizvodi probiotika za eliminaciju vaginalnih bolesti

SPECIFIKACIJA AKTIVNE PROBIOTIKE ZA SUZBIJANJE SUZBIJANJA: direktnim dodavanjem velike količine korisnih bakterija vagini, reguliše vaginalnu ravnotežu bakterija, gradi korisni bakterijski premaz kao zaštitnu barijeru, vraća vaginalno samočišćenje, efikasno poboljšava ...

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

Probiotici E-Jun su naš "ključni" proizvod koji sadrži aktivni faktor laktobacila Shan Yujun dopunjavanjem vagine sa dosta dobrih bakterija za rješavanje ponavljajućih ginekoloških bolesti uzrokovanih sterilizacijskim i antiinflamatornim proizvodima koji čine vaginu državu "prazan grad". Usvaja međunarodnu naprednu graničnu sušaru koja skladišti energetsku tehnologiju i koncentriše veliki broj korisnih bakterija (lactobacillus) što je neophodno za žensko reproduktivno zdravlje u svakoj kapsuli. Aktivnost se može čuvati na sobnoj temperaturi već više od 2 godine.

Samo za vaginalnu upotrebu. Nemojte progutati. Ne postoje posebne kontraindikacije za upotrebu proizvoda.

Probiotici su vrsta aktivnog mikroorganizma koja je korisna za domaćina. To je opšti termin za aktivni i korisni mikroorganizam koji može da proizvede tačan zdravstveni efekat i poboljša mikroekološku ravnotežu domaćina i igra pozitivnu ulogu u ljudskom crevni trakt i reproduktivni sistem.

Probiotici E-Jun su proizvodi koji dopunjuju vaginalne probiotike i zagovara " restauraciju ravnoteže mikro-ekološke flore ženskog reproduktivnog trakta", tako da pacijenti sa vaginitisom mogu da se drže dalje od čudnog ciklusa "medicina čini bolji, zaustavlja lek postaje najgore, dugotrajno lečenje, što više lečenja i ozbiljnije ".

微 信 图片 _20180723134216.jpg

Hot Tags: probiotični proizvodi za eliminaciju vaginalnih bolesti, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, cijena, kotacija, cjenik, kupiti popust, napravljen u Kini
Upit
Srodni proizvodi

Copyright © Shenyang Huixing Biotech Co, Ltd Sva prava pridržana.