Trudnice Vaginitis Probiotici

Trudnice Vaginitis Probiotici

Yiyunbao EASIBABE SHAN YU JUN Aktivni probiotski bakteriostatični tabletki za lažno sušenje Uputstvo za period trudnoće / trudnoće / laktacije žene Dopunjavanjem vagine direktno sa puno Shan Yu Jun (probiotik), ovaj proizvod promovira ravnotežu vaginalne flore, uspostavlja održivi i korisna bakterijska barijera

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

šta je EASIBABE?

EASIBABE je dizajniran posebno za trudnice (pre trudnoće) . Dopunjavanjem vagine direktno sa puno Shan Yu Jun-a (probiotik), ovaj proizvod promoviše ravnotežu vaginalne flore, uspostavlja održivu i korisnu bakterijsku barijeru, vraća funkciju samočišćenja vagine i postiže zlatni standard ženskog zdravlja- Stepen I čistosti vagine (sadržaj više od 90% probiotika). Poboljšava simptome povezane sa vaginalnim zapaljenjima, kao što su svrab, pražnjenje i malodir.

Karakteristike proizvoda

1. Dopunite vaginalne probiotike i poboljšajte imunitet vagine.

2. Da bi se postigao zlatni standard trudnice (pre trudnoće) ženskog stepena zdravlja čistoće vagine

3. Da se obnovi normalan balans vaginalne flore.

4. Napredna japanska tehnologija za sušenje zamrzavanja.

5. Skladištiti pod normalnom temperaturom bez hlađenja.

Q & A

1. Da li EASIBABE ima neželjene efekte ili zavisnosti?

EASIBABE je dizajniran posebno za trudnice (pre trudnoće) . Naši proizvodi su probiotici, bez aditiva, bez farmaceutskih sastojaka, bez antibiotika, bez hormona. To su probiotici koji su potrebni u vagini. Ne postoje neželjeni efekti i zavisnosti.

 

2. Mogu li koristiti EASIBABE kada dobijem vaginitis kada sam trudna?

Pre svega, predlažemo da se konsultujete sa ličnim ljekarom i uzmete lekove pod njegovim uputstvima. Ako vam je potrebno samo dopuniti vaginalne probiotike, možete odabrati EASIBABE. Ako nemate vaginitis, samo želite da se brinete o svojim privatnim delovima i poboljšate trudnoću, možete izabrati EASIBABE bez brige.

 


Hot Tags: trudnice žene vaginitis probiotici, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, cijena, kotacija, cjenik, kupiti popust, napravljen u Kini
Upit
Srodni proizvodi

Copyright © Shenyang Huixing Biotech Co, Ltd Sva prava pridržana.