Vaginalni hidratantni probiotici

Vaginalni hidratantni probiotici

Miaozhibao MISS.MIAO Shan Yu Jun Aktivni probiotski preparat za lažno sušenje Bakteriostatski proizvod (za žene) Dopunjavanjem vagine direktno sa puno Shan Yu Jun (probiotik), ovaj proizvod brzo promovira ravnotežu vaginalne flore, uspostavlja održivu i moćnu korisnu bakterijsku barijeru , vraća funkciju samočišćenja vagine

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

Da li ste upoznati sa probiotikom?

Probiotici su žive bakterije i kvasci koji su dobri za vaše zdravlje, posebno vaš ginekološki sistem. Svako telo je puno bakterija, kako dobre tako i loše. Probiotici se često nazivaju "dobra" ili "korisna" bakterija jer pomažu u održavanju vagine.

G-đa Miao je probiotski proizvod posebno za upotrebu vagine. Gospođa Miao može održati čistu vaginu i očistiti vaš vaginalni otpad, posebno je dobar kada se koristi prije i posle seksa kako bi vaša vagina bila zdrava.

Gospođa Miao može dopuniti dovoljno korisnih bakterija u vaginu direktno da reguliše hormonsku disbalansu i vaginalnu bakterijsku disbalansu. Ovaj proizvod je prirodan i čist sa primenom odabrane korisne bakterijske flore bez hormona i neželjenih efekata.

Gospođa Miao se koristi i za muškarce i za žene pre i posle seksa kako bi čišćenje privatnih delova čisto i spriječilo pojavu zapaljenja privatnih dijelova. Gospođa Miao može dati muško i žensko zdravlje, poboljšati kvalitet seksualnog života bez brige.

 


Hot Tags: vaginalni hidratantni probiotici, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, cena, kotacija, cjenik, kupiti popust, napravljen u Kini
Upit
Srodni proizvodi

Copyright © Shenyang Huixing Biotech Co, Ltd Sva prava pridržana.